Projektering

Du kender sikkert følelsen — din håndværker har begivet sig ud i en større teknisk fremlægning af projektet. Men forstår du det hele?

Uanset om du bygger privat eller som erhvervsdrivende, er der ofte behov for tegninger. Det kan være for at demonstrere et tænkt koncept, eller for at opnå en større fælles forståelse undervejs i en dialog.

Hos Stantek står vi gerne for projektering af dit projekt. Vi kan stå for hele processen fra opmåling til færdigt tegningssæt, og har du selv lavet skitserne, rentegner vi dem med glæde.

3D Projektering
I de fleste tilfælde, tager vores tegninger udgangspunkt i en digital 3D-model. Derfor ligger muligheden for en 3D-præsentation af projektet i mange tilfælde heller ikke fjernt.
For det utrænede øje, eller i en kompliceret konstruktion, kan en teknisk tegning virke forvirrende og uoverskuelig. Her kan det være en rigtig god løsning med en 3D-præsentation.

Få et professionelt look
Som erhvervsdrivende vil man gerne fremstå bedst muligt overfor sine kunder. Men er man eksempelvis håndværker, er det som regel ikke ”computeren” man ønsker at bruge tid og penge på.
Derfor er tegneprogrammer også ofte et sted der spares.

Hos Stantek hjælper vi dig gerne med at producere teknisk tegning af høj kvalitet.
Medbring dine egne skitser og lad os rentegne dem eller lad os komme til dig, så står vi for alt lige fra opmåling til levering af de færdige tegninger.

Beregning

Stantek har et mangeårigt samarbejde med en række dygtige ingeniører.

Vi har en tæt dialog gennem hele projektet og kan på den måde finde de bedste løsninger, som både lever op til kravene for styrke og samtidig er bedst mulige at producere.

Synergi
Du kender det selv – den personlige kontakt og dialogen med en som du kender, giver en helt særlig synergi. Det er netop denne effekt vi hos Stantek opnår ved at have en stabil, fast samarbejdspartner. De ved hvordan en stålkonstruktion beregnes, vi ved hvordan den skal produceres og sammen skaber vi stærke løsninger.

Til gavn for dig
Vi vil gerne lade dig få del i et stærkt samarbejde.

Lader du Stantek stå for beregning af dit projekt, er du sikker på at de lovmæssige forhold bliver overholdt og du sparer selv besværet med at sætte dig ind i regler og standarder. Vi har prøvet det før, vi kender udfordringerne og det kan måske blive en økonomisk fordel for dig.