Når du skal bygge nyt, renovere eller ændre i en konstruktion, skal du huske reglerne for CE-mærkning. Lovgivningen sikrer en standard med ensartet kvalitet i arbejdet. Stantek er certificeret i DS/EN 1090, og du er derfor garanteret et veluddannet personale med svejsecertifikaterne i orden.

CE-mærkning sikrer kvaliteten
DS/EN 1090 – eller CE-mærkningen i daglig tale – definerer, hvilken standard vi skal følge ved forskellige arbejder. Det er både dyrt og tidskrævende at blive CE-mærket. Vi tilbyder derfor at udføre og tage ansvar for konstruktioner, der kræver certificeringen.

Vi har altid lagt stor vægt på kvalitet og kontrollerer mål, vinkler m.v. undervejs. Ved at dokumentere alt, finder vi tidligt eventuelle fejl og retter dem op, inden vi leverer det endelige resultat. Det er helt i tråd med CE-mærkningens retningslinjer og Stanteks høje krav til kvaliteten.

Hvornår skal en konstruktion CE-mærkes?
Som udgangspunkt gælder kravene til CE-mærkning alle konstruktioner. Der er visse undtagelser, men en god huskeregel er, at kravene skal overholdes hvis konstruktionen: sælges som en byggevare, bidrager til bæreevnen i en bygning eller leveres til permanent indbygning i et bygningsværk.

Husk derfor CE-mærkningen, når du for eksempel skal have lavet:

  • Søjler i udestuer
  • Stålkonstruktioner i bærende vægge
  • Bærende konstruktioner til bygninger
  • Værn ved altaner, togperroner, gangarealer og lignende
  • Gelænder og trapper

Er du i tvivl, om din stålkonstruktion skal CE-mærkes, er du velkommen til at kontakte os på TLF. 40441607 eller 56502230  og få kvalificeret vejledning.

Arbejdskort sikrer standard
Før vi starter på en opgave, laver vi et arbejdskort, hvor vi tilknytter tegninger og beskrivelse af opgaven. Arbejdskortet kan ligeledes indeholde skærelister og detaljer om de enkelte arbejdsprocesser. Efter vurdering af opgaven finder vi den rigtige ”svejseopskrift”, så vi sikrer et korrekt resultat, som holder. Vi noterer relevante detaljer om svejsningens udførelse og dato samt navn på den, som svejser.
Undervejs laver vi løbende kontroller af blandt andet mål, vinkler, rethed, og vi noterer dato og navn på den ansvarlige for hver enkelt kontrol. Arbejdskortet følger opgaven fra start til slut og danner grundlag for den kvalitetssikring, vi tilbyder dig som kunde.

Når du vælger Stantek, er du derfor garanteret en høj kvalitet. Vi løser opgaverne på den bedst mulige måde ud fra dit behov, og vi vurderer altid materialer og mulige løsninger, før vi finder en fornuftig pris til dig. Vi er fleksible, så vi kan rykke hurtigt ud, når du har behov for det.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med CE-mærkning? Eller har du allerede en opgave til os? Så ring på TLF. 40441607 eller 56502230 .

Kontakt os