Rustfrit stål er en god løsning i for eksempel køkkener, da det er holdbart og let at gøre rent. Stantek fremstiller blandt andet stænkplader til væggen, specialbyggede emhætter og inddækninger til dørkarme. Og vi leverer en løsning, der passer præcis til jeres behov. Så skal I ikke længere bekymre jer om besværlig rengøring, dårlig udluftning og slidte dørkarme.

Færre driftsstop med tragte og sliske
Vi fremstiller også konstruktioner og rørføringer i rustfrit stål, og vores opgaver spænder bredt. Fælles for dem alle er, at vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi hjælper for eksempel medicinalbranchen med en kontinuerlig drift uden stop. Vores sliske og tragte fører emnerne let fra maskinen til de rigtige kasser. Og vores skærme sørger for, at emnerne ikke falder ind i maskinens bevægelige dele.

Vores mange års erfaring gør, at vi kender maskinerne og til de problemer, der kan opstå – og hvordan vi løser dem. Vi udvikler også andre produkter i rustfrit stål som for eksempel rulleborde og bordplader i rustfrit stål samt et utal af specialbyggede løsninger til spildevandsindustri. Kun fantasien sætter grænser, når vi løser jeres udfordringer med rustfrit stål.

Alle opgaver er unikke
Har du særlige ønsker til din opgave, eller er der specielle krav til svejsning eller efterbehandling? Når vi starter på en opgave, sørger vi altid for at have ønsker og krav på plads. Og vi kommer gerne med forslag til en god løsning.

Når vi afleverer produktet til dig, giver vi gerne råd om, hvordan du vedligeholder produktets finish med for eksempel plejeprodukter. Skal du selv montere produktet, vejleder vi også gerne om, hvordan dette kan gøres.

Vi lægger altid vægt på at levere et flot resultat, i en høj kvalitet. Skal vi hjælpe med din opgave? Kontakt Stantek på telefon 56 50 22 30.

Kontakt os