Stantek varetager bygge- og anlægsopgaver i alle størrelser. Om det er opførelse af portaler ved motorvejen, etablering af altaner på et byggeri eller bedkanter til din nye have, står vi altid parat til at hjælpe med lige netop din opgave.

Vi har mange års erfaring med arbejde langs motorvejene, hvor vi har løst et hav af opgaver. Under udvidelsen af Motorring 3, opsatte man nye intelligente informationstavler. Her havde man brug for en fleksibel løsning, som kunne muliggøre service og vedligehold af tavlerne, uden at man skulle spærre hele motorvejen. En spændende opgave, som Stantek med stolthed kunne deltage i at løse.

Naturligvis klarer vi også de mere traditionelle anlægsopgaver. I 2012 løste vi en opgave, som bestod i at etablere næsten 3km bedkanter i cortenstål omkring de nyopførte ældreboliger i Kokkedal. Målet var at skabe et roligt og idyllisk miljø omkring boligerne, hvilket vi absolut synes er lykkedes.

Skal vi hjælpe med at løse din bygge- eller anlægsopgave ? Kontakt Stantek på TLF. 40441607 eller 56502230 og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os