Når du skal opføre en stålkonstruktion er der mange ting at holder styr på. Der er typisk behov for både projektering og beregning af projektet. Hertil kommer krav til svejsninger, samlinger, overfladebehandling og ikke mindst håndtering af stålet.

Hos Stantek klarer vi alt dette. Det betyder at du som kunde ikke behøver at sætte dig ind i love og regler – Dem kender vi, og vi dokumenterer at de bliver overholdt.

Dokumenteret kvalitet

Siden 2014 har det været et lovkrav at stålkonstruktioner skal være CE-mærket og det stiller en række krav til os som leverandør. Det betyder blandt andet, at vi har opbygget et system til kvalitetsstyring, som følger alle vores sager og sikrer at de relevante krav er overholdt. Heri findes tilhørende tegninger, oplysninger om hvilket stål vi har anvendt, hvem der har svejst og en række kontroller som udføres løbende i projektet. Vi er certificeret til at udføre stålkonstruktioner i den højeste klasse (EXC-4), hvilket gør os i stand til at fremstille konstruktioner til alle formål.

Læs mere om CE-mærkning af stål her, eller kontakt os på TLF. 40441607 eller 56502230  og få en uforpligtende snak.

Kontakt os