I 2012 opførte Hørsholm Kommune 171 ældre- og plejeboliger, i området kaldet Louiselund. Visionen var at skabe et roligt og idyllisk miljø, hvor både den omkringliggende natur, beboernes hverdag og personalets behov kunne tilgodeses.

I udkanten af Kokkedal — kun et stenkast fra Kokkedal Slot — ligger området Louiselund. Et enestående byggeri af ældre- og plejeboliger, opført i lyse gule teglsten, med vindues- og dørpartier i teaktræ, indrammet i et væld af smukt organiseret beplantning.
Langs den centralt beliggende “landsbygade” bugter sig små stier, som forbinder utallige blomsterbede, i alle former. Runde, buede, bølgede, ja næsten enhver tænkelig blød form, kan findes i det veludførte område omkring boligerne.

Bedafgrænsningerne er udført i corten-stål og udgør med en samlet længde på næsten 3km, den hidtil største og mest komplekse produktion af bedkanter hos Stantek. Ved hjælp af omfattende og detaljerede digitale tegninger, kunne vi fra vores værksted producere alle kanterne i samlesæt. Disse blev omhyggeligt nummeret, pakket på paller og fragtet til Kokkedal.

På anlægsområdet havde landmåleren afsat relevante punkter og på den måde, kunne bedene ubesværet lægges ud og placeres korrekt.