Efter 36 år i branchen har Stantek smede- & maskinværksted ApS valgt at ændre sit logo. Det sker om et led i en større udviklingsplan. Vi har netop investeret i en ny produktionshal på 1000m2, for således at kunne håndtere større opgaver. Det giver ligeledes mulighed for at optimere vores arbejdsmiljø, samt bedre adskillelse af arbejde med forskellige materialer.

”Vi har igennem de seneste år forbedret vores produkter, sat øget fokus på kundeservice og udvidet vores kompetencer betydeligt, bl.a. kan vi nu CE-mærke stålkonstruktioner i den højeste klasse. Derfor følte vi, at der var behov for en visuel identitet, som afspejler de værdier, Stantek står for – kvalitet, kreativitet og service. Vi er enormt spændte på at tage vores nye logo i brug, og vi håber at I vil tage godt imod det”.

– Michael Askø, direktør

De samme ansigter – endnu bedre service
Du vil stadig møde de samme ansigter på værkstedet, og vi garanterer, at du får den samme gode service og lidt til.

Foruden en ny produktionshal, er Stanteks to nye firmabiler på trapperne. Det giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre. Vi kan med nye og større biler medbringe større emner og mere værktøj, og på den måde reducere omkostninger til eks. kørsel, hvor vi tidligere har haft behov for at medbringe trailer.

Ikke nok med det; Det går også forrygende med ordretilgangen og det er vi meget taknemmelige for. Det betyder at vi inden længe skal i gang med at søge en ny smed, som vil indgå som en vigtig del af vores udvikling af virksomheden.

Den nye produktionshal på Højerupvej, vil blive taget i brug i forsommeren 2017. Indtil da finder I os stadig på Skørengen Øst 22 i St. Heddinge.